Retourinformatie


Mocht je ontevreden zijn over je aankoop, dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na aankoop zonder reden van opgave aan ons te retourneren, je krijgt dan van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De artikelen dienen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd te worden. Gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Indien je een artikel retourneert van jouw huis naar onze webwinkel, zijn de verzendkosten voor jouw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Limax Film Productions is niet aansprakelijk voor de retourzending, we adviseren dan ook deze aangetekend te versturen.

Een retourzending moet vooraf voorzien zijn van volledig ingevuld retour formulier, welke je kunt vinden in onze webwinkel onder retourneren. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. Nadat je ons op de hoogte hebt gebracht van je retour door het invullen van het retourformulier in onze webwinkel, heb je 14 dagen de tijd om jouw aankoop te retourneren. Wanneer wij jouw aankoop retour hebben ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen aan je terug betaald worden.

Limax Film Productions behoudt zich het recht voor om niets of slechts gedeeltelijk het bedrag te crediteren wanneer er een vermoeden bestaat dat de artikelen na ontvangst zijn gebruikt of beschadigd.

Op alle overeenkomsten van Limax Film Productions is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.
E-mail: contact@limaxfilmproductions.nl