• Dvd Omega


Limax Film Productions presenteert Omega.

De familie Bartels is een gelukkig gezin met twee kinderen. Ze kopen een idyllisch huis gelegen aan het Caumerbos in Heerlen. Rene Bartels, de oudste dochter van het gezin, heeft al haar eigen leven met haar vriend Marco maar komt nog geregeld thuis. Jongste dochter Sanne woont thuis en voelt zich alleen in haar nieuwe leefomgeving. Ze mist haar vrienden. Totdat Pascal haar pas kruist. Alhoewel Pascal warm en charmant voor Sanne is, heeft hij toch veel op zijn kerfstok.

Het leven van familie Bartels loopt op wieltjes, totdat vader's aannemersbedrijf plotseling failliet gaat. Het gaat snel achteruit met de financiën en het hele gezin moet haar leefstijl veranderen.

Het verhaal neemt plots een zeer vreemde wending. Komt dit door de financiële problemen of zijn er andere dingen die er voor zorgen dat het gezin in zwaar weer terecht komt? De pastoor, die het gezin helpt met zijn geloof, helpt waar hij kan. Er zal iemand moeten opstaan om samen met de pastoor te redden wat er te redden valt, want anders?


Duur van de film: 110 minuten.
Taal: Nederlands.
Leeftijd: vanaf 16 jaar.

Disc 1: Omega.
Disc 2: Special Features: Making of Omega, Deleted scenes, Foto's, Official Trailer.

Cast: Nelly Frijda, Martin Hurkens, Peter Huizing, Jolijn van Dulken, Maaike Kierkels, Kees-Anne van Melis, Megan Aerdts, Ramon Klein, Armin Scheuten, Bert Adam, Deborah Rosier, Stroave.
Regie: Patrick Haagmans.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Dvd Omega

  • Model: Dvd Omega
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €10,00


Tags: dvd, omega, limax, film, productions